Виноградівський ЗДО ”Барвінок”, Виноградове
Херсонська область, Херсонський район

Педрада №2 2021р.

18.03.21р. у Виноградівському  ЗДО ясла-садку «Барвінок» відбулася педагогічна рада. Свій досвід роботи представили вихователі: Зінченко Л.О., Кучеренко В.М., Меркотан Л.Б., Теленик І.М. . Вони поділилися з колегами своїми здобутками з впровадження інноваційних технологій, інтерактивних форм та методів роботи з дітьми. Для забезпечення наступності між ЗДО і ЗПЗСО, розвитку пізнавальних здібностей Зінченко Л.О. впроваджує технологію «Палички Кюїзенера». Для колег вона провела майстер-клас.

   З метою забезпечення розвитку творчих здібностей Кучеренко В.М. провела майстер-клас з нетрадиційних технік малювання: малювання пупирчатою плівкою, малювання «султанчиками».

   Вихователь Теленик І. М. для активізації мовлення дітей використала технологію «Театр на фартушку». Вона продемонструвала роботу над казкою «Рукавичка» з музичним супровідом.

   Меркотан Л.Б.  для формування мовленнєвих здібностей дітей також велику увагу приділяє українській народній казці. Для цього в групі створила розвивальне середовище для демонстрації різних видів театру. На розгляд колег представила лепбук «В гості казка завітала».

   Такі методичні заходи дають можливість педагогам безперервно підвищувати рівень професійної компетентності, майстерності, розвитку творчої ініціативи, підвищувати престиж і авторитет.

 

« повернутися до списку новин

Логін: *

Пароль: *